27 november: presentatie nieuwe bundel in Zeist (op nieuwe locatie!)

Op zondag 27 november vindt er tussen 14 en 16:30 uur weer een bijeenkomst van Taalpodium in Zeist plaats. De middag zal in het thema staan van de nieuwe bundel en daaruit zal dus voorgedragen worden. Er is dan ook geen open podium deze keer. Wel kun je genieten van een muzikaal intermezzo door Linda Flipse (zang) en Joep Reigert (gitaar). De presentatie is in handen van Angela Raanhuis en Hanneke Verbeek.

Omdat Slot Zeist als locatie niet meer te bekostigen is, vindt de volgende bijeenkomst in Zeist op een nieuwe locatie plaats. Er is een mooie zaal in Eetcafe 12 Ambachten op de Slotlaan/Jagerlaan gevonden waar je op de laatste zondag van november terecht kan voor een middag poëzie en proza. Klik op ‘Lees verder’ voor meer details over de locatie.

Het adres van de 12 Ambachten is de Slotlaan 249 in Zeist. Daar aangekomen gaat u net de hoek om de Jagerlaan in om het zaaltje te bereiken waar de bijeenkomst plaats vindt. Het telefoonnummer van De 12 Ambachten is 030 – 69 15 315.

Voor de mensen die met de auto komen: vanaf de Slotlaan/Antonlaan/Jagerlaan zijn de parkeergarage de Gaper en de Jager bereikbaar. Deze bevinden zich vlak achter de locatie. Op zondagen is het, behalve op koopzondagen, gratis parkeren. Zondag 27 november blijkt helaas zo’n koopzondag. Volgend seizoen zullen wij hier met het kiezen van data rekening mee houden.

Als je met het openbaar vervoer reist, kun je vanaf het NS-station Driebergen-Zeist een bus nemen die stopt bij Busstation Zeist of halte Weeshuislaan. Voor precieze vertrektijden en welke bus het handigste is, kun je een route plannen op 9292ov.nl.

Hieronder nog een kaartje met de precieze locatie (met dank aan Google Maps).


Grotere kaart weergeven