Woensdag 14 maart: bijeenkomst in theater Schiller

Op woensdagavond 14 maart houdt Taalpodium weer een bijeenkomst in het Schiller Theater. Lid of geen lid, kom kijken (en luisteren!) van 20 uur tot 22:30. We hebben weer hele leuke gastdichters in petto en een altijd verrassend open podium.

Erika de Stercke komt helemaal uit Gent om ons te laten genieten van haar woorden. Daniël Kuyper komt uit Doorn om onze oren te laten tintelen en Patricia Sanders uit Utrecht bewijst dat mooie woorden niet van ver hoeven te komen. Hun optreden wordt muzikale omlijst door Willem Jacobs uit Woerden.

Willem is oud-vrachtwagenchauffeur en dichter, maar komt op 14 maart zijn eigen liederen zingen, begeleid op gitaar. Benieuwd? Bekijk de video hieronder of kom ons vergezellen op 14 maart!

Wil je meedoen aan het open podium, dan kun je je op de avond zelf of vantevoren via de mail wenden tot een van de presentatoren: Leo Mesman en Jaap Schoo.

Hopelijk tot dan!