Verslag Taalpodium op Uitfeest

Zondagmiddag rond twee uur stond een kleine afvaardiging van Taalpodium-leden te popelen om te spelen en voor te dragen. Het was de eerste keer dat onze vereniging meedeed aan het Uitfeest in Utrecht. Er stond een tentje voor ons klaar op het Stadhuisplein (Korte Minnebroederstraat), maar voor we beginnen besluiten we de banken naar buiten te slepen en daar op te treden.

Jaap Lemereis en Guido van Spellen droegen voor uit eigen dichtwerk en Marieke Rijneveld bleek een heuse publiekstrekker met haar mooie liedjes. De presentatie lag in de vertrouwde handen van Fred Penninga. Daarnaast deden Hanneke Verbeek en Mia Wittop Koning een verassingsvoordracht. Wij genoten er erg van en het publiek was ook enthousiast!

De mooie foto’s zijn door onze voorzitter Leo Mesman genomen.