Woensdag 23 januari: “Ben ik in beeld?” in Schiller, Utrecht

Dit is een oproep aan de leden van Taalpodium om bij te dragen aan een bijzondere avond in het Schiller Theater te Utrecht.

Wil je graag je nieuwste of beste dichtbundel en/of je eigen literaire weblog of website presenteren aan andere leden van Taalpodium en overige belangstellenden?

Meld je dan uiterlijk 10 januari a.s. aan voor de eerste literaire bijeenkomst van Taalpodium in het nieuwe jaar op: woensdagavond 23 januari 2013, 20.00 – 22.30 uur, in het Utrechtse Schiller Theater (Minrebroederstraat 11).

Nadere gegevens:

• Het gaat om een mondelinge voordracht op het podium van het Schillertheater.

• Hoeveel tijd beschikbaar zal zijn voor je presentatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en verneem je zo spoedig mogelijk na 10 januari.

• Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat tijdens je voordracht de omslag van je bundel of de homepage van je weblog of website op scherm wordt geprojecteerd. (De benodigde apparatuur hiervoor is aanwezig.)

• Als je inderdaad prijs stelt op een visuele ondersteuning van je presentatie, zouden we bij je aanmelding graag alvast een digitale afbeelding van de omslag van je bundel en/of het internetadres (URL) van je eigen webstek ontvangen.

• De avond wordt muzikaal opgeluisterd door het zowel taalkundig als muzikaal virtuoze vrouwenkwartet Alles voor de buurvrouw.

• Als zich voldoende gegadigden aanmelden voor een presentatie op 23 januari, zal het open podium op die avond komen te vervallen.

• Maar niet getreurd! Op woensdagavond 29 mei organiseren we in hetzelfde Schillertheater weer een hele avond open podium voor leden en niet-leden, ter afsluiting van het Taalpodiumseizoen 2012/2013.

Wil je meedoen aan de bijzondere avond op 23 januari?
Meld je dan zo spoedig mogelijk aan bij de presentatoren van de avond:

Jaap Schoo: j.schoo@kpnplanet.nl ; telefoon: 030 6033451
Leo Mesman: lagmesman@casema.nl; telefoon: 06 22510061

En vergeet niet eventueel de illustratie en/of URL bij je mailbericht te voegen!