Zondag 3 november om 11:30: Taalpodium Bundelpresentatie

OBBB_staandBurgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht neemt zondag 3 november het eerste exemplaar van de nieuwste (tweejaarlijkse) verzamelbundel van Taalpodium in ontvangst van onze voorzitter, Leo Mesman. Dit feestelijke evenement, waarbij dichters uit de bundel ook zullen voordragen uit eigen werk, vind van 11:30 tot 14:00 plaats in het Schiller Theater in Utrecht.

Na de pauze is iedereen welkom om zijn of haar eigen favoriete gedicht mee te brengen en voor te dragen op het open podium. Een gedicht van maximaal 32 regels, van eigen of andermans hand, dat maakt niet uit. ‘Lezen en laten lezen’ is het motto.

Vanwege de Culturele Zondag met als thema ‘Op Bezoek bij het Boek’ zullen er overal in Utrecht literaire activiteiten plaats vinden.