Zaterdag 5 april: Taalstudio

Voor sommigen is het nostalgie, voor andere leden is het nieuw: Taalstudio. Op zaterdagochtend 5 april vindt het plaats van 10:30 tot 12:30 uur in Vorstelijk Complex, Prinses Beatrixlaan 2a in Zuilen, Utrecht. De deur staat voor jullie open (en de koffie staat klaar) vanaf 10 uur.

Het is bedoeld voor leden én niet-leden die een gedicht van eigen hand met hun collega-dichters willen bespreken. Je geeft en ontvangt dus opbouwende, maar toch kritische noten over je schrijfsel. De dichter bepaalt uiteindelijk natuurlijk zélf wat er met de reacties wordt gedaan! Dit alles onder prikkelende en stimulerende begeleiding van Fred Penninga.

Voor leden is het gratis en niet-leden betalen € 5,=. Om bij het Vorstelijk Complex te komen neem je bus 3 richting Zuilen Noord of bus 26 richting Zuilen. De halte is Prins Bernardplein.

Wie ook nog mee wil doen (het is gratis) kan zich – met ‘n mailtje – opgeven bij Fred Penninga: pennfred@worldonline.nl. Alle deelnemers krijgen vrijdag 4 april ‘n mailtje met de laatste ‘aanwijzingen’. Het kan zomaar (weer eens) een geweldige ervaring worden. . . Mis het niet!