Sept-dec 2014: Expositie tweeluiken woord en beeld in Houten

Dichtersgroep Apropos en Fotoclub Houten presenteren van september tot december dit jaar vijftien tweeluiken in het Cultuurhuis Schoneveld in Houten. Taalpodiumleden Hanneke Verbeek, Marjanne Haitsma, Ine van Wijck en Angela Raanhuis zijn lid van Dichtersgroep Apropos en nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen.

tweeluiken
Fotografen en dichters laten zich inspireren door elkaars werk. Woorden vinden bij beeld, beeld vinden bij woorden. Het resultaat ziet u in deze expositie: vijftien tweeluiken van Fotoclub Houten en Dichtersgroep Apropos.

meer info:

Fotoclub Houten
www.fotoclub-houten.nl
Gerard Schoonderwoert
tel. 030-6373166, gerardschoonderwoert@gmail.com

Dichtersgroep Apropos
Marjanne Haitsma
tel. 06-11223325, info@contactospaans.nl

belangstelling voor een tweeluik?
Als u een tweeluik wilt aanschaffen, kunt u contact opnemen met FCH, Koos Groenewold, koosgroenewold@kpnmail.nl, tel. 030-6369499 en 06-30636772, o.v.v. titel gedicht.