Nu ook poëzie op de kunstmarkt in Zeist

Fon Sengers is de naam. Hij komt uit Zeist en dicht nog niet zo lang, maar werd al wel meteen lid van Taalpodium. En Fon dacht; “Kom, laat ik zelf eens een initiatief nemen!” Dus stapte hij op de organisatoren van de jaarlijkse kunstmarkt in Zeist af en stelde voor in hun programma een plek in te ruimen voor poëzievoordrachten. Dat vond men een leuk idee, waarop Fon enkele collega-dichters van Taalpodium uit Zeist en omgeving uitnodigde om met hem mee te doen. Die reageerden enthousiast.
Zodoende zullen zij op zaterdag 13 augustus tijdens de Zeister kunstmarkt in het Walkartpark voor de kunstminnende bezoekers van de kunstmarkt tweemaal een half uur lang gedichten ten gehore brengen. Van 11.00 tot 11.30 uur  treden Sarah Kinebanian, Hanneke Verbeek en Leo Mesman op en van 14.00 tot 14.30 uur Henjo Hekman, Fon Sengers en Geerten van Gelder.
Wie weet inspireert het initiatief van Fon Sengers meer leden van Taalpodium om zijn voorbeeld na te volgen?
Surf voor meer informatie naar: Kunstmarkt Zeist 2016