Leden op het web (1)

IMG_1853

Nogal wat leden van Taalpodium presenteren zichzelf en hun artistieke prestaties op internet. De zomerpauze is een mooie gelegenheid om eens aandacht te vragen voor hun weblog of website. Hierboven is de kleurrijke homepage te zien van een van onze meest veelzijdige leden, Geerten van Gelder. Hij zet zich op veel manieren in voor de vereniging Taalpodium, als redacteur van ons lijfblad Schreef, als penningmeester in het bestuur, vormgever van flyers en presentator in Zeist.

Maar Geerten is daarnaast ook ‘op eigen titel’ creatief bezig op diverse terreinen. Om daarover meer te weten te  komen kun je terecht op zijn fraai vormgegeven en overzichtelijke website. Met informatie over zijn vak en wederwaardigheden als pianostemmer, zijn passie voor Australië die vorm krijgt in boeken, foto’s, schilderijen en lezingen, zijn muzikale composities en uiteraard ook over zijn verhalen en gedichten. Voor dit alles is 1 klik voldoende op deze link