Leden op het web (2)

IMG_1862

Wie uitgebreid kennis wil maken met persoon en werk van Marlies Souren, lid van Taalpodium sinds 2000, kan terecht op haar website ‘Souren Poems’. In de rubriek OVER MIJ presenteert zij haar curriculum vitae in tekst en beeld, vanaf 1973 tot heden. Onder de tab MIJN WERK vindt men informatie over een flink aantal publicaties van Marlies, zowel gedichten als proza, naast recensies en interviews. De website biedt ook toegang tot de weblog van Marlies, waarop zij al vele jaren met grote regelmaat ‘uit haar leven gegrepen’ berichten plaatst, altijd boeiend want met een scherp oog en vlotte pen opgetekend. Tenslotte biedt Marlies Souren via de website haar diensten aan als tekstschrijver en spreker (MIJ INHUREN). Souren Poems vind je hier.
PS: Op zondag 25 juni 2017 won Marlies de tweede prijs in de categorie gedicht bij de jaarlijkse wedstrijd voor amateurkunst Utrecht over Utrecht, getuige deze oorkonde, inclusief juryrapport: 2e plaats gedicht UoU 2017