Leden op het web (5)

16A96A43-88C9-4513-B2DB-BF57BD1C8B54Op haar zeer toegankelijke ‘netstek’ (om het Engelse woord te vermijden) laat Taalpodiumlid Elly de Vries de bezoeker nader kennismaken met haar prozawerk. Zij heeft zowel voor volwassenen als voor kinderen boeken geschreven en gepubliceerd, die stuk voor stuk worden toegelicht. Blijkens bijgevoegde recensies oogsten haar verhalen en romans veel waardering. Elly weet op boeiende wijze grote en kleine mensen in beeld te brengen in hun strijd om bijzondere uitdagingen in hun leven het hoofd te bieden. In de rubriek ‘Teksten’ zijn enkele kostelijke verhalen en columns van haar te lezen. Verrassend is dat Elly al in 1964 een jeugdboek vertaald heeft uit het Noors, met illustraties van Peter van Straaten, waarvoor zij lof ontving. Kortom, neem ook eens een kijkje bij schrijfster Elly de Vries via deze link.