Leden op het web (10)

FA718AE7-CD7F-4F37-AC98-1D8C1B9C04D2

Origineel en veelzijdig: twee sleutelbegrippen die passen bij de persoonlijkheid en het creatieve werk van Noortje van Kamer, beeldend kunstenaar en dichter met passie uit Amersfoort. Zij is sinds 2009 lid van Taalpodium, maar heel typerend voor haar taalkundig talent al vanaf 1991 lid van de vereniging Loesje. Wie Noortje’s website (en haar Facebookpagina!) nader bekijkt zal ook verrast worden door de originele materiaalkeuze voor haar creaties, zoals de grote sculpturen van papieren pijltjes (arbeidsintensief om te maken en in onderhoud) en de beschilderde wieldoppen. Vreemd genoeg ontbreekt op haar website informatie over haar bundels met vaak rake gedichten en fraaie illustraties. Uitverkocht misschien? Maar verder valt op haar website, in woord en beeld, prima kennis te maken met Noortje van Kamer via deze link