Leden op het web (7)

IMG_1907In deze zomerserie (die nog lang niet af is!) richten we vandaag de schijnwerper op een bijzonder blogje van een bijzonder Taalpodiumlid, Paul Mercken uit Bunnik. Geen gedichten of verhalend proza op deze webstek, maar beeldende kunst. Paul heeft namelijk de originele gedachte gehad om door een professionele vormgever en dito fotografe een digitale catalogus te laten maken van zijn bijzondere kunstverzameling. In drie talen word je als gast  rondgeleid langs 30 kunstwerken en -objecten van de meest uiteenlopende aard. Elk afzonderlijk item wordt helder en boeiend toegelicht. Een waar feest voor het oog! En vergeet ook niet de opmerkelijke biografie van deze emeritus-hoogleraar te lezen. De schatten van Paul Mercken wachten op je via deze link. Paul nodigt je bovendien uit een reactie in te sturen, in de vorm van een gedicht, verhaal, muziek of wat dan ook, bij een kunstwerk dat je in het bijzonder raakt.