Leden op het web (9)

C8162E3B-F2E2-4600-ACE6-DB2E61B1BD90

Fris, professioneel en overzichtelijk. Zo oogt de website van Fred Penninga, jarenlang voorzitter van Taalpodium, sinds 2011 erelid en nog altijd actief als presentator en uitgever van de tweejaarlijkse Verzamelbundels van onze vereniging. Op zijn eigen webstek kan men zich ‘onbekommerd’ (en vooral ook helder) laten informeren over de vele literaire en professionele uitgaven en activiteiten van deze sociaal-betrokken Utrechter. In het kader van zijn eigen bureau Tekst & Uitleg en uitgeverij TULIP, het Utrechtse Stadsdichtersgilde en uiteraard de vereniging Taalpodium. Fred Penninga is ook de auteur van een grote stroom stadsgedichten. (Driemaal raden over welke stad het gaat.) Nieuwsgierig geworden om (bijna) alles te weten te komen over deze ware duizendpoot? Surf dan naar deze link.