Leden op het web (13)

663249C1-41F7-48E9-92A9-A8E4D6DE132C

Wist u dat de -uit 5 dorpen bestaande- gemeente Werkendam een eigen Taalpodium heeft? Sinds 2011 organiseert Taalpodiumlid Marcel Vaandrager elke eerste dinsdag van de maand in de lokale bibliotheek een laagdrempelig Open Podium voor Nederlandstalige (debuterende) dichters en muzikanten. Ook is er telkens een optreden van een zogeheten Dichter van de Maand. Dit alles onder de naam: Het Nederlands Dichters Podium. (Meer informatie op deze website )
Marcel Vaandrager heeft daarnaast een eigen webstek. Daarop brengt hij, als het ware in een virtueel theater (zie afbeelding hierboven), zijn vele talenten voor het voetlicht. Als dichter, uitgever, theatermaker, ‘inhuurartiest’ en sneldichter. Marcel kan terugzien op een lange en interessante loopbaan bij de gemeente Rotterdam. Hij was onder andere de bedenker van de eerste ‘Opzoomerdag’ en het concept van de Tweedehands Warenhuizen in ’s Neerlands grootste havenstad. Tegenwoordig is hij vrij om zijn tijd te besteden aan de eerdergenoemde kunstzinnige activiteiten. Uit de informatie op de website blijkt dat hij bovendien zeer actief en productief is als de Dorpsdichter van Werkendam. Je kunt bij hem ook een gedicht-op-maat bestellen en diverse literaire publicaties van zijn hand. Uiteraard tegen betaling. Het virtuele Theater Vaandrager is te bezoeken door op deze link te klikken.