Leden op het web (15)

IMG_1944Het is meteen duidelijk waar je aan toe bent, als je op de vrolijk geïllustreerde website van Taalpodiumlid Cora de Vos belandt. Hier is een professional aan het woord, die de fijne kneepjes van de taal beheerst en op diverse wijzen beoefent. Cora kan terugkijken op een indrukwekkende loopbaan als journalist en schrijver, vooral op het gebied van opvoeding, gezondheid en zwangerschap. Maar er verschenen ook 11 kinderboeken van haar hand. En ze is werkzaam als redacteur van (web)teksten voor instellingen en bedrijven en boeken van anderen. En, o ja, ze dicht ook nog. Haar gedichten zijn deels speels, deels ironisch van aard en verschenen in diverse verzamel- en wedstrijdbundels. Cora draagt  haar poëzie graag voor op literaire podia door het hele land, inclusief de podia van Taalpodium in Utrecht en Zeist. Meer details over het doen en laten van deze vakvrouw vind je via deze link.