Leden op het web (16)

IMG_1905

De kat is ongetwijfeld het meest geliefde en bezongen dier in de literatuur. Toch zijn er ook dichters die van honden houden. Zoals Vian Moo (ps. van Ricky van Dijk). Zij hoort bij de vroegste leden van Taalpodium en is sinds twee jaar weer terug in ons midden.
Op haar grappig vormgegeven website prijst zij haar nieuwste gedichtenbundel ‘Doggy talk’ aan. Korte, rake en woordspelige verzen zijn het handelsmerk van Vian. Maar ze doet en kan meer. Je kunt haar inhuren voor een avondvullend programma met een melange van poëzie, bugelklanken en luisterliedjes. Ook schrijft ze in opdracht liedjes of gedichten voor speciale gelegenheden. De zeer toegankelijke website van Vian Moo is bereikbaar via deze link.

Bundel Vian Moo

 

In november 2017 verscheen de nieuwste dichtbundel van Vian Moo: Meer dan dit. Met vijftig gedichten in haar eigen kenmerkende stijl: optimistisch, kort, krachtig, licht en luchtig. Uitgeverij Elikser, Leeuwarden ISBN 978-94-6365-004-5. Prijs: € 9,95. Verkrijgbaar via de website van de dichter en in de boekhandel.