Leden op het web (19)

IMG_1936

De vereniging Taalpodium is rijk aan leden met meer dan een kunstzinnig talent. Neem Mia Wittop Koning. Zij is zowel dichter als keramist. Op haar – letterlijk beeldschone – website laat zij ons kennismaken met haar kunstenaarschap op beide terreinen. Onder het kopje ‘keramiek’ vinden we in 4 rubrieken een fraaie visuele presentatie van haar keramisch werk. Vergeet vooral niet de haarscherpe foto’s aan te klikken! Daarnaast biedt de website een keuze uit haar gedichten. Zowel serieuze gedichten als humoristische en zelfs hilarische. (Mia kan deze laatste ook heel aanstekelijk voordragen, zoals te zien en te horen is op de video op de homepage.)
Wie zich wil verdiepen in de scheppingen van de sprankelende geest van Mia Wittop Koning, hoeft slechts te klikken op deze link.