Leden op het web (20)

IMG_1938

Het zijn spannende dagen voor Taalpodiumlid Jolanda Oudijk uit Amersfoort!
Op zondagmiddag 10 september presenteert zij namelijk in de Amersfoortse Bibliotheek Het Eemhuis haar eerste gedichtenbundel, met als titel Zwijgzee. Hoog tijd dus om in deze serie aandacht te besteden aan de webstek(ken) van dit multitalent.
Jolanda schrijft gedichten, korte verhalen, sprookjes en Engelse songteksten en draagt haar werk graag voor. Maar zij heeft zich ook bekwaamd in tekenen en schilderen. Met enthousiasme en ambitie presenteert Jolanda haar diverse vaardigheden en creaties op haar website. Die is te vinden via deze link. Jolanda organiseert bovendien zeer regelmatig workshops in creatief schrijven voor volwassenen en kinderen. Hiervoor kan men haar bereiken via een speciale website: Schrijfcafé.