Leden op het web (14)

In deze rij met websites van de leden van Taalpodium mag die van onze voorzitter, Leo Mesman, lid sinds 2001, secretaris vanaf 2005 en voorzitter vanaf 2011, natuurlijk niet ontbreken. Naast zijn bezigheden voor Taalpodium is hij ook betrokken bij de Stichting Omduw in Utrecht, die noodhulp biedt aan daklozen. Leo is geboren in Nuenen. Na een theologiestudie in Nijmegen, vestigde hij zich in 1974 in de Domstad. Tot 2011 was hij werkzaam bij de vakcentrale FNV in Amsterdam, als beleidsmedewerker op onder meer internationaal terrein.
Al ruim 10 jaar houdt hij dit weblog bij met voornamelijk eigen gedichten en veel eigen foto’s. Enkele complete dichtbundels van hem zijn in digitale vorm te vinden op de website (cubra.nl) van Cultureel Brabant. Ook plaatst Leo regelmatig favoriete gedichten van andere dichters op zijn blog, eventueel in eigen vertaling. Een bonte verzameling trekt aan het oog voorbij…Om een en ander zelf te bekijken, surf naar deze link. Zijn prozateksten staan op een aparte blog: Teksten Album Leo Mesman
Deze zomerreeks van ledenwebsites was zijn idee en initiatief, waarvoor hulde.