Leden op het web (21)

IMG_1941

Met veel plezier laat ik u kennismaken met de website van weer een Taalpodiumlid (sinds 2004) en dichttalent uit Amersfoort. Ali Serik manifesteert zich op de podia en in de publicaties van onze vereniging als een vruchtbare dichter met een heel eigen stem en stijl. Ali schrijft niet alleen vele, vaak lange, gedichten, ze zijn ook bijzonder rijk aan verrassende beelden. Zijn werk is realistisch en sprookjesachtig tegelijk. Ook weet hij zijn kritische kijk op de maatschappij poëtisch te verwoorden. De toegankelijk ingerichte website biedt informatie over zijn persoon en zijn dichtbundels, die deels in het Turks en deels in het Nederlands zijn verschenen. Verder kom je er meer te weten over diverse kunstzinnige projecten waaraan Ali Serik heeft bijgedragen. Ook is op de site een recensie van collega-dichter Jaap Lemereis (ook uit Amersfoort en ook van Taalpodium) te lezen en een op video opgenomen vraaggesprek met Ali te zien. Via deze link naar de website.