Poëziemiddag in Slot Zeist op maandag 9 april

Op verzoek van de Stichting KUBES (Kunst voor Blinden en Slechtzienden) verzorgt Taalpodium op maandag 9 april een poëziemiddag voor leden van de Oogvereniging. Dit is de patiënten- en belangenvereniging voor mensen met een oogaandoening in Nederland. Het initiatief is een van de activiteiten in het kader van de viering van het 30-jarig jubileum van KUBES.

Hanneke Verbeek heeft de volgende dichters van Taalpodium bereid gevonden uit eigen werk voor te dragen: Mia Wittop Koning, Jolanda Oudijk, Marjanne Haitsma, Fred Penninga, Henk Gilhuis en Henjo Hekman. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Zeistenaar Henk Jagtenberg op gitaar. Andere belangstellenden zijn van harte welkom. De bijeenkomst op 9 april vindt plaats in de culturele vleugel van Slot Zeist, en wel van 15.00 tot 16.30 uur. (Bij de balie even informeren naar de zaal.)

In het kader van de jubileumviering van KUBES loopt in Slot Zeist tot 27 mei een expositie van beeldend werk van blinde en slechtziende kunstenaars. Op 21 maart geeft Jolanda Oudijk Taalpodium) een poëzieworkshop in het zelfde kader.

Reacties zijn gesloten.