‘Pop-Up Poëzie’ Taalpodium tijdens Nieuwjaarsduik , 13 januari 2019

Tijdens de Utrechtse Nieuwjaarsduik 2019 organiseert Taalpodium een middagje Pop-up Poëzie, oftewel: Dichtkunst op verzoek ! Een aantal dichters uit de kring van Taalpodium zal op zondagmiddag 13 januari  op verzoek een gedicht schrijven voor langskomend publiek. Men kan zelf aangeven over welk onderwerp het gedicht dient te gaan en/of voor wie het bedoeld is.  De dichters wachten belangstellenden graag op in een van de caravans op het Janskerkhof, tussen 13.00 en 17.00 uur. De deelnemende sneldichters zijn: Huub van Doorn, Vian Moo, Henk Gilhuis, Jaap Lemereis, Henjo Hekman, Jolies Heij, Linda Flipse en Anneke van Schaik. Omdat elk gedicht à la minute met de hand geschreven of getypt wordt, is het uniek, eenmalig en exclusief. De bezoeker krijgt het gratis mee naar huis, om te bewaren of cadeau te geven.