Vooruitblik Activiteiten Taalpodium 2019

schilderij ijskristallen noortje van kamer
IJskristallen, schilderij van Noortje van Kamer

Het is weer tijd om de nieuwe agenda voor 2019 aan te schaffen. Houd daarbij alvast rekening met de volgende voorgenomen activiteiten van Taalpodium in Utrecht en Zeist!

  • Leden van Taalpodium zullen als sneldichter optreden tijdens de Nieuwjaarsduik op Culturele Zondag 13 januari 2019. Ze zijn te vinden in een caravan op het Janskerkhof. Voor meer informatie kun je hier het hele programmaboekje lezen of downloaden (zie onderdeel 1, op pagina’s 4 en 5). Zie ook het bericht van 15 december 2018 op deze site.
  • Op woensdag 30 januari 2019 organiseert Taalpodium een Open Podiumavond voor leden en andere belangstellenden in het Schiller Theater PLACE ROYALE, Minrebroederstraat 11, Utrecht. Aanvang 20.00 uur. (Nadere informatie volgt op deze website.)
  • Op zondagmiddag 3 maart 2019 is er weer een Taalpodiumprogramma in zaal (Eetcafé) 12 Ambachten, Slotlaan 249, ingang om de hoek aan de Jagerlaan in Zeist.Aanvang 14.00 uur. (Nadere informatie volgt op deze website.)