Dichters uit Veenendaal en de verre omtrek te gast in de Ritmeesterfabriek op 7 april

Collage Veenendaal 7 4 2019

De zonovergoten (jaarlijkse) bijeenkomst voor dichters en poëzieliefhebbers in Veenendaal was een feestje! In de prachtige kantineruimte van de voormalige Ritmeesterfabriek droegen leden van Taalpodium en ook een aantal spontane bezoekers voor uit eigen werk. Zij zorgden gezamenlijk voor een afwisselende poëziemiddag met soms een ernstige, nu en dan overpeinzende of ook vrolijke toon. Uit hun bundel, van een briefje, van hun mobiel, of uit het hoofd… even gevarieerd als het dichtersgezelschap en hun gedichten was hun presentatie.  Twee optredens van het jonge muzikale talent Maya Willemse -uit Veenendaal- maakten de middag compleet. (Op de fotocollage zien we vlnr Hanneke Verbeek, Ali Serik, Eva Jeune, Jan Nuyten, Daphne Kalff, Klaas van Velzen, Maya Willemse, Eric Reede, Edy Valkenburg, Peter Vermaat, Joyce Willemse, Roeland Schweitzer, Linda Flipse, Geerten van Gelder, Leo Mesman.)