Taalpodium opnieuw present bij Ashtonia in Zeist

Ashtonia in park Slot Zeist (foto Floris Heuer 2018)

Ze doen het weer, tien dichters van Taalpodium en nog drie andere, net als vorig jaar: gedichten op maat schrijven, of typen, voor belangstellende kinderen en volwassenen uit het publiek, dat avond aan avond weer de circustent van Ashtonia tot de nok toe zal vullen voor een spetterende show van dit unieke reizende gezelschap acrobatische topartiesten. Na het grote succes van vorige jaren, strijkt Ashtonia voor de derde maal neer in de tuin van Slot Zeist, en wel op een aantal speelavonden in de periode van 21 juni tot en met 14 juli (zie: https://extranet.ntk.nl/embed/2101?filter=zeist.)
De volgende Taalpodiumdichters zullen op het terrein van Ashtonia, voorafgaand aan elke show, hun poëtisch dienstwerk verrichten: Huub van Doorn, Anneke van Schaik, Hanneke Verbeek, Frans van den Akker, Henk Gilhuis, Jaap Lemereis, Cora de Vos, Jolies Heij, Mia Wittop Koning en Henjo Hekman. Plus drie Zeister dichters: Herman van Tongerloo, Gijs Wildeman en Imke Abbas.
Voor een impressie hoe gezellig het er vorig jaar aan toeging, klik op deze link: http://www.taalpodium.nl/2018/08/dichters-in-het-land-ashtonia-een-terugblik-in-woord-en-beeld/