Uitslag Literatuurprijs Zeist 2020

Om de bekende redenen vond de uitreiking van bovengenoemde prijs op 13 november geheel digitaal plaats. De Stichting Literaire Activiteiten Zeist heeft ervoor gezorgd dat iedereen alsnog via onderstaande link kennis kan nemen van deze prijsuitreiking, inclusief het juryrapport, de teksten van de drie eervol vermelde en drie prijswinnende verhalen en opnamen van de voordrachten door de auteurs zelf. Onder de auteurs van de twintig in de wedstrijdbundel opgenomen korte verhalen treffen we ook enkele leden van Taalpodium aan: Jaap Lemereis (tweede prijs), Nanny Luijsterburg en Truus Roozemond. Wij feliciteren hen bij deze van harte!
https://literairzeist.nl/activiteiten/literatuurprijs-zeist/juryrapport.html

De bundel Dwarse gedachten in rebelse regels met de genomineerde en prijswinnende verhalen voor de LiteratuurPrijs Zeist 2020 (ISBN/EAN 978-90-70908-83-48) is verkrijgbaar voor € 12,50 excl. verzendkosten via info@literairzeist.nl..
(De bundel van 2020 is ook te koop bij de boekhandels in Zeist: Kramer & Van Doorn en Groenveld Boeken)