Zeventiende verzamelbundel verschenen!

Bundelpresentaties in Zeist en Utrecht
Het was lang spannend of het zou doorgaan, maar het is gelukt: de feestelijke dubbelpresentatie van de nieuwe Taalpodium-verzamelbundel! Dit gebeurde op zondag 26 september in het Torenlaantheater in Zeist en op donderdag 30 september in De Kargadoor in Utrecht. Deelnemers aan de bundel droegen in een van beide plaatsen hun bijdrage in poëzie of proza voor en ontvingen een auteursexemplaar.

De literaire bundel Waar we heen gaan, vraagt het universum bevat zeventig poëzie- en prozabijdragen van leden van Taalpodium. De titel is een regel uit het gedicht ‘Universum’ van Charlotte Broekman. Zij nam in Utrecht het eerste exemplaar in ontvangst uit handen van voorzitter Cora de Vos. In Zeist kreeg wethouder Laura Hoogstraten de bundel uitgereikt.

De presentatiebijeenkomst in Zeist werd muzikaal opgeluisterd door Linda Flipse (zang), Joep Reichert (zang en gitaar) en Jopie Jonkers (zang en harp). In Utrecht zorgde Sjoerd van der Mark (zang en gitaar) voor muzikale intermezzi tussen de voordrachten

Beelden van de bundelpresentatie in Zeist

Beelden van de presentatie in Utrecht

Over de bundel
Waar we heen gaan, vraagt het universum heeft als thema ‘verandering’. Breed op te vatten als veranderingen in de maatschappij, de pandemie, de klimaatcrisis. Of dicht bij jezelf: een afscheid, een geboorte, veranderingen in het uiterlijk.

Alice de Groot en Germa Huiskamp (redactie) zorgden voor een goede afwisseling van poëzie en proza. Anneke van Schaik tekende voor de productie, Cora de Vos deed de eindredactie. Het omslag is een collage van Peter de Bie, die ook de vormgeving van de bundel verzorgde.

Bundel(s) kopen?
De prijs is € 10,- per exemplaar. De portokosten bedragen voor 1 bundel € 3,85 en voor 2 bundels € 4,10. Bestellen kan door het bedrag inclusief porto over te maken op rekeningnummer NL26 INGB 0004 0780 14 t.n.v. Taalpodium, onder vermelding van naam, adres en het gewenste aantal. Voor grote aantallen of vragen: mail naar info@taalpodium.nl.

(Foto’s: Peter de Bie in Zeist en Leo Mesman in Utrecht.)

Eén reactie op “Zeventiende verzamelbundel verschenen!

Reacties zijn gesloten.