Poëzieavond op 19 april 2022 in Utrecht

De Alpejagers Bovenste rij: Gerard Beentjes, Ali Şerik, Mia Wittop Koning; onderste rij: Nanny Luijsterburg, Jaap Lemereis (Foto Anneke van Schaik)

Op dinsdagavond 19 april organiseert Taalpodium een poëzieavond in de Kargadoor in Utrecht. We beginnen de avond met de voorstelling BOEM Paukeslag door de Alpejagers. Boem Paukeslag is een verrassende, poëtische voorstelling die in 2021 gemaakt werd ter gelegenheid van het Paul van Ostaijen jaar. De Alpejagers bestaan uit de vier Taalpodiumleden Jaap Lemereis, Nanny Luijsterburg, Ali Şerik, Mia Wittop Koning en dichter Gerard Beentjes.

In de pauze is de nieuwste Taalpodium verzamelbundel Waar we heen gaan, vraagt het universum te koop (€ 10,- per exemplaar). Voor leden is er de mogelijkheid hun eigen bundel(s) of boek(en) te verkopen. NB: Pinnen is voor bundel- en boekverkoop niet mogelijk.

Na de pauze is er een open podium. Aanmelden voor het open podium (maximaal 3 gedichten per persoon) graag vóór 15 april 2022 via info@taalpodium.nl.

Op onze bijeenkomsten en het open podium zijn zowel leden als niet-leden van harte welkom. De toegang is gratis.

Adres: De Kargadoor, Oudegracht 36, 3511 AP Utrecht.

Aanvang: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).