Taalpodium op Het Dichters Festival, Neude Utrecht

Op zaterdagmiddag 28 mei start om 13.00 uur ons programma Pop-up-Poëzie met gedichten op verzoek in een van de caravans op de Neude. Dichters van Taalpodium schrijven ter plekke voor bezoekers een gedicht. Zo’n op maat gemaakt gedicht kan over van alles gaan. De keus is aan de bezoeker en wat er uit de typemachine rolt, is telkens een verrassing.
De volgende dichters zitten voor de bezoekers klaar:
van 13.00 tot 14.00 uur: Frans van Eijk en Jaap Lemereis
van 15.00 tot 16.00 uur: Joost Hontelez en Mia Wittop Koning

Verder zullen om 14.00 uur en om 16.00 uur Taalpodium-dichters voordragen uit eigen werk. Op de deelnemerslijst (in willekeurige volgorde): Suzanne van Leendert, Eva Jeune, Jaap Lemereis, Jolies Heij, Truus Rozemond, Charlotte Broekman, Joost Hontelez, Anneke van Schaik, Cora de Vos, Nanny Luijsterburg, Simone van den Berg, Maarten Struijs, Oeke Kruythof, en Mia Wittop Koning.

Kom kijken, kom luisteren. Tot ziens in Utrecht op de Neude!