Gedichten van Taalpodium-leden in beeld, klank en geluid

Video-opnames gedichten Méland Langeveld

Dipa de Ridder-Flohr en Luce van Harte dansen ‘Dageraad’, een gedicht van Méland Langeveld uit ‘Het wachten voorbij’ (te verschijnen), tijdens zijn boekpresentatie van ‘Onalledaags’, korte verhalen, in theater Jungle Amsterdam op 17 november 2019.
Registratie: Lyk Burggraaff.

Op 9 maart 2017 vond in de kapel van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam de première plaats van mijn gedicht ‘Man en schaap’, door componist Jesse Broekman op muziek gezet, en uitgevoerd door drie musici van ‘Eendagsliederen’. Ward Reijmerink gitaar, Georgi Sztojanov tenor en Albert Manders altfluit.

Op 16 en 17 juli 2016 zijn er drie concerten in Amsterdam-Oost geweest waar ‘Salto mortale’, een gedicht uit Zijwaarts springen werd gezongen door mezzosopraan Enikő Gősi met begeleiding van Ghaeth Almaghoot op klarinet en Ward Reijmerink op gitaar. Het gedicht is door componist Jesse Broekman op muziek gezet.

Geluidsopnames gedichten Leo Mesman & Marlies Souren

In 2013 verscheen bij uitgeverij De Hooiwaagen in Utrecht de digitale bundel ’45 gedichten- Utrecht onder vier ogen’ van Marlies Souren en Leo Mesman. Onderdeel van deze op een e-card uitgegeven bundel vormden de geluidsopnamen van alle gedichten, gelezen door Marlies en Leo zelf (respectievelijk 23 en 22 gedichten) en opgenomen door Lilian Hak Studio. Ze zijn te beluisteren op de blog van Marlies, via een link in de rechterkolom van de homepage: https://www.sourenpoems.nl/

Video-opnames met poëzie van en interview met Ali Serik