Optreden02kopie
Gluren bij de Buren 2024

Gluren bij de buren

04-02-2024

Bij Gluren bij de Buren veranderen op zondag 4 februari huiskamers in het hele land in tijdelijke buurttheaters. Lokale amateurkunstenaars tonen hun talenten in knusse huiskamers verspreid over de stad. De hele buurt is welkom!
Ook leden van Taalpodium stichten als verpletterende gluurpoëeten hun welwillende huiskamerpubliek met schone gedichten, ontlokken als de zinnestreel van de eeuw verliefde blikken en vegen als rauwe slam poëet de hele mikmak de mantel uit. Of zij slepen als buurtprozaat de ademloze toehoorders mee in hun ultrakort vernuft, meeslepend sprook en andere prozaïsche kunststukken.

UTRECHT

Fine Fleur in de Zeebonkenbuurt

Hang aan de lippen van Werend Griffioen, Huub van Doorn, Sandra Passchier, Jolies Heij, Charlotte Broekman en Valesca Van Diejen die over over zeebonken en andere zaken voordragen en luister naar Baccus en zijn gitaar.
Promotie Gluren van Gent vastgesteldTijden en locatie

Suzanne van Leendert
Suzanne van Leendert
Suzanne van Leendert staat stil bij de wereld om haar heen en stelt vragen bij dat wat vanzelfsprekend lijkt te zijn.
Tijden en locatie

Just/Joost
Joost en just
Droom weg bij de sfeervolle soundscapes van Just Romijn met voordraht van Joost Hontelez.
Tijden en locatie

Jiddische liederen door trio Movendo
Marjanka

Annelize van Dijk en Bas van Geel ontvangen Marjanka Sierevelt (zang), Carine Blanken (altviool) en Angelique Schaapveld (piano). Zij brengen liederen over Universele thema's als jong zijn, ouder worden, troost en hoop.
Tijden en locatie

Lid van Taalpodium en ontbreekt jouw optreden hier? Mail webmaster@taalpodium.nl, dan zetten we het erbij.

Locatie:

Hele land