Nieuws

Nieuws

Logo ballustrada
15-11-2023

Dichters uit Utrecht presenteren literair tijdschrift Ballustrada

Voor het herfst/winternummer van de 37 ste jaargang van literair periodiek Ballustrada verzorgde vaste medewerker Paul van Leeuwenkamp, al 30 jaar lid van Taalpodium, de rubriek Laaglandse Poëzie.

Van Leeuwenkamp benaderde 16 dichters uit Utrecht, onder wie 4 Taalpodiumleden, met het verzoek een bijdrage te leveren. Zij lezen nu een gedicht. Het gaat om: Rob H. Bekker, Titia E. Beukema, Bernhard Christiansen, Peter Drehmanns, Hanneke van Eijken, Jan van der Haar, Ingmar Heytze, Esther Jansma, Baban Kirkuki, Oeke Kruythof, Leo Mesman, Nanne Nauta, Fred Penninga, Alexis de Roode, Vrouwkje Tuinman, Ferdinand Wittenberg.

Ballustrada verschijnt twee keer per jaar met een dubbelnummer van iets meer dan 100 pagina's. Het blad biedt zowel ervaren auteurs als debutanten een podium, en heeft een brede kring schrijvers die zich verbonden voelen met het tijdschrift. De redactie bestaat uit André van der Veeke, Jan J.B. Kuipers en Johan Everaers. Vormgever is beeldend kunstenaar Ko de Jonge.

Toegang is gratis, het aantal bezoekers voor deze staande voorstelling is beperkt en aanmelden is verplicht. Stuur een mailtje naar info@deutrechtseboekenbar.nl

Zondag 3 december De Utrechtse Boekenbar
Inloop 17:30 uur - aanvang 18:00:

Sponsors, subsidiënten en samenwerkingspartners: