WordLid
WordLidklein02

Word lid!

Word lid van Taalpodium en ontdek de kracht van woorden! Als lid van onze vereniging krijg je de kans om je liefde voor taal en schrijven te delen met gelijkgestemde enthousiastelingen.

Wat bieden wij? 

  1. Inspirerende evenementen: Als lid heb je toegang tot onze literaire bijeenkomsten, zoals het open podium, workshops en onze deelname aan festivals. Laat je inspireren door getalenteerde woordkunstenaars en/of inspireer anderen door zelf voor te dragen.
  2. Tijdschrift Schreef: Ieder kwartaal krijg je verrassende verhalen en gedichten van Taalpodiumleden op je deurmat. Daarnaast biedt Schreef een podium voor je eigen werk zodat je je zichtbaarheid als schrijver kunt vergroten.
  3. Gezelschap van taalliefhebbers: Taalpodium is een levendige gemeenschap van taalkunstenaars. Ontmoet gelijkgestemde mensen, deel je passie en bouw waardevolle contacten op.

Het lidmaatschap kost € 35 per jaar.

Ben je jonger dan 25 jaar? Profiteer dan van 50% korting in het eerste jaar en betaal slechts € 17,50. Een geweldige kans voor jonge taaltalenten om zich te ontwikkelen!

LID WORDEN

Sponsor een lid
Jong, oud, rijk of arm: taalliefhebbers zijn overal. Ken jij iemand die je het lidmaatschap van Taalpodium gunt, maar die daarvoor zelf de financiële armslag mist? Dan kun je diegene sponsoren door diens contributie te betalen.  Vul het sponsorformulier in of geef door wie je sponsort door te mailen naar: info@taalpodium.nl.

SPONSORFORMULIER

Sponsors, subsidiënten en samenwerkingspartners: