Nieuws

Nieuws

Aankondiging Taalpodium Paradijsvogels
07-03-2024

Taalpodiumshow op 29 maart!

Negen dichters van Taalpodium staan op 29 maart vanaf 20.30 u op de planken in het Utrechtse Theater aan de Werf, Oudegracht 60 beneden. Thema: ‘Thuis, waar ben je dat eigenlijk?’. Een poëtisch onderzoek naar de weerbarstigheid daarvan, het verlangen naar het eigene, de treur om wat verloren ging.

20240322 ws YvonneGroeneveld UPV 1kopie
Curator van het festival ‘Utrechtse Paradijsvogels’ én theatereigenaar én Taalpodiumlid Yvonne Groeneveld heet speciaal de leden van Taalpodium welkom voor de aimabele vriendenprijs van 10 euro. Reserveer je kaartje op Werftheater.nl en klik bij ‘tickettype’ ‘lid van Taalpodium’ aan.

Dompel je onder in het sfeervolle theater onder de duizendjarige grachtgewelven en onderga een inspirerend programma met de dichters Gerard Beentjes, Henk Gilhuis, Werenfried Griffioen, Jolies Heij, Ali Şerik, Jaap Lemereis, Nanny Luijsterburg, Mia Wittop Koning en Elyn Doornenbal. 

Ontdek ook de Boldoot-kar die door Wijk C trok. Lysette Jansen van het Volksbuurtmuseum roept in een prikkelend verhaal de geur ervan op. Yvonne zingt een nostalgisch Utrechtlied en dein gerust mee op de vrolijke klanken van de Fanfare van het Vuur. 

Wie weet, ga je na afloop bovendien met een mooie prijs naar huis. Doe je mobieltje aan en speel mee in de leukste letterenkwis van de stad. Trek de kleine Knuvelder of de tweedelige Lodewick maar vast uit je boekenkast!

Vrijdag 29 maart
20:30, inloop 19:45
Werftheater Utrecht
Meer info & tickets

Sponsors, subsidiënten en samenwerkingspartners: